Espoo Artin akryylimaalauskurssi: Akryylimaalauksen kokeilevat menetelmät

Ajankohta:
25.-26.5.2024 klo 10–16

Kurssikuvaus:
Haluatko löytää uusia tapoja ilmaista itseäsi akryylimaalauksen parissa? Tule mukaan energiselle ja vapautuneelle maalauskurssille, jossa tutustumme laajasti akryylimaalauksessa käytettäviin apuaineisiin. Kokeilemme erilaisia pastoja, mediumeja, geelejä, efektivärejä ja krakelointeja sekä saamme paljon vinkkejä erilaisille akryylimaalauksen tekniikoille ja työskentelyvälineille.

Maalaamme useita eri kokoisia, ekspressiivisiä̈ maalauksia. Herkuttelemme runsailla väreillä, rennolla liikkeellä sekä materiaalisilla kokeiluilla. Tutustumme akryylivärien sekä -apuaineiden materiaalisiin ominaisuuksiin sekä käytännössä että teoriassa.

Mitä tarvitset mukaan:
Muistiinpanovälineet, erilaisia maalauspohjia (esim. akryylilehtiö A3, eri kokoisia valmispohjia tai itse valmistettavia pohjia materiaaleineen), omat akryylivärit ja maalausvälineet, suojavaatteet. Voit halutessasi ottaa mukaan myös akryylimaalausten apuaineita (pastoja, geelit, mediumit).

Akryylin apuaineita voimme ostaa myös yhteishankintana, jotta kaikki pääsevät kokeilemaan mahdollisimman monia eri aineita ja tekniikoita. Maksu 20 €/hlö kerätään kurssilla.

Kohderyhmä: Kurssi sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille maalareille, mutta osallistuminen edellyttää vähintään akryylimaalauksen perusteiden hallintaa.

Paikka: Espoo Art / Auroratalo, os. Kuninkaantie 43, 02940 Espoo, kurssiovi E (puiston puolella)

Opettaja: Taidemaalari Alina Sinivaara www.alinasinivaara.fi IG: alinasinivaara



Kurssimaksu: Kurssin hinta Espoo Artin jäsenille on 65 € ja ei jäsenille 75 €.
Espoo Artin tilille FI71 1426 3000 1237 27, viite 24426 viim. 10.5.2024
Ilmoittautuminen: Kaisa Junikka, kaisa.junikka@gmail.com tai puhelinnumero 0505510109 viimeistään 10.5.2024. Ilmoittautuminen on sitova.
Kurssi toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8 ja enintään 15 henkilöä. Osallistujille lähetetään kurssivahvistus ennen kurssin alkua. Lisätietoja ja oikean sisäänkäynnin löydät osoitteesta www.espooart.fi/ajankohtaista

Kurssin peruutusehdot: Ilmoittautumiset viimeistään 10.5.2024 mennessä. Maksa kurssi ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään kurssivahvistuksen saatuasi. Jos peruutat osallistumisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme peruutuskuluna 30 euroa.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan uusia maalaustekniikoita ja löytämään inspiraatiota akryylimaalauksen maailmasta!

Kurssikuvaus pdf-tiedostona: Akryylimaalauksen-kokeilevat-menetelmat

About the author: adminvek