Kylmävahaöljymaalaus, perus- ja jatkokurssi 1.osa: 2.-3.3., 2.osa: 16.-17.3.

Maalaus: Outi Hägg, 2022, 30x30x4,
kylmävaha+öljy vanerille

Paikka: Espoo Art ry, Auroratalo, Kuninkaantie 43, 02940 Espoo

Järjestäjä: Espoo Art ry.

Kouluttaja: Taidemaalari, KT Outi Hägg

Kurssipäivät: la-su 2.-3.3.24 klo 11-16
la-su 16.–17.3.24 klo 11–16

Pienryhmä: min. 8 – max. 12 opiskelijaa

Kylmävaha-öljymaalaus on Suomessa varsin tuntematon maalaustekniikka. Opetan peruskurssilla kylmävaha-öljymaalauksen perustekniikat. Jatkokurssilla syvennetään peruskurssilla opittuja taitoja ja laajennetaan osaamista. Kylmävaha-öljymaalaus poikkeaa täysin perinteisestä öljyvärimaalauksesta, joten mitään taitoja ei etukäteen tarvita. Kurssin aikana löydät oman tapasi käyttää tätä mielenkiintoista ja monia mahdollisuuksia tarjoavaa tekniikkaa.

Oppimistavoite / Peruskurssi
Kurssin aikana opit kylmävaha-öljymaalauksen perusteet ja kykenet sen tiedon varassa työstämään valmiin maalauksen alusta loppuun.

Oppimistavoite / Jatkokurssi
Kurssin aikana syvennät kylmävaha-öljymaalauksen taitojasi tutustuen erilaisiin maalauspohjiin. Lisäksi tutkit syvemmin pinnankuviointimenetelmiä, kokeilet massojen käyttöä rakenteiden luomisessa, kollaasien upottamista osaksi maalausta, värin poistoa liuottimen avulla sekä vanhojen maalausten historian hyödyntämistä osana uutta maalausta.

Hinta: 175,-

Hintaan sisältyy opetus sekä yksi vaneripohja (30×30 cm).

Info-materiaalista saat käsityksen tulevasta kurssista sekä tarvikelistan. Materiaali lähetetään ilmoittautuneille ja kurssimaksun maksaneille, Materiaalikustannuksiin pystyt vaikuttamaan itse riippuen siitä, millaisia ja minkäkokoisia maalauspohjia valitset. Harjoituksiin voit käyttää myös vanhoja paperi- ja levypohjia.


Ilmoittautumiset: mai.laitinen@kolumbus.fi tai puh 040 5273268/Maritta Laitinen viimeistään ti 20.2.24. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuskulut 30,-. Jos kurssi täyttyy, otetaan jonotuslistalle mahdollisia sairastumisperuutuksia varten. Kurssi vahvistetaan ilmoittautuneille 20.2.24 jälkeen ja tarkennetaan sisäänpääsykoodit etc.

Maksu: Espoo Artin tilille FI71 1426 3000 1237 27, viite 24222 viim. 20.2.24

TERVETULOA!


Lisätietoja kurssin sisällöstä ja materiaaleista voit tiedustella: puh 045 2197424 tai
email: haggouti@gmail.com

About the author: adminvek