Espoo Artin maalauskurssi: Ruusuja kevään juhliin –
maalaa kaunis sisutustaulu kotiin tai lahjaksi
23.-24.3.2024

Kurssikuvaus:
Haluatko oppia maalaamaan erilaisia kukkia? Tällä kurssilla paneudumme erityisesti ruusujen herkkiin muotoihin ja kukka-asetelmien sommitteluun. Opettaja antaa ohjeita ja konkreettisia vinkkejä kukkataulujen maalaamiseen. Kahden päivän kurssin tavoitteena on valmis taulu kotiin tai lahjaksi.
Ota mukaan omat piirustus- tai maalausvälineet mm. luonnoslehtiö, maalauspohjia, värit, siveltimet jne. Voit valita itsellesi mieluisan maalaus- tai piirustustavan kuten akryyli-, vesi- tai öljyvärit.

Kohderyhmä:
Tervetuloa sekä aloittelijat että kokeneemmat harrastajat, niin aikuiset kuin vähän nuoremmatkin maalarit. Yhteisten teemojen kautta kurssilaiset saavat myös yksilöllistä ohjausta ja konkreettisia vinkkejä paikan päällä.
Ajankohta:

23.-24.3.2024 klo 10–16
Paikka:
Espoo Art / Auroratalo, os. Kuninkaantie 43, 02940 Espoo 

Opettaja: Taidemaalari Svetlana Ruoho, joka on Taidemaalariliiton, Espoon ja Jyväskylän taiteilijaseuran jäsen,  www.taideruoho.fi
FB: Taidemaalari Svetlana Ruoho IG: svetlanaruoho

Hinta:
Kurssin hinta Espoo Artin jäsenille on 65 € ja ei jäsenille 75 €.
Espoo Artin tilille FI71 1426 3000 1237 27, viite 24413, viim. 12.3.2024.

Ilmoittautuminen:
Kaisa Junikka, kaisa.junikka@gmail.com tai 0505510109 viimeistään 12.3.2024. Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssi toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8 hlöä ja otamme mukaan max 15 hlöä. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujille lähetetään kurssivahvistus ennen kurssin alkua. Lisätietoja mm oikean sisäänkäynnin löytämiseksi löytyy www.espooart.fi/ajankohtaista
Kurssin peruutusehdot: Ilmoittautumiset viimeistään 12.3.2024 mennessä. Maksa kurssi ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään kurssivahvistuksen saatuasi. Jos peruutat osallistumisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme peruutuskuluna 30 euroa.

Tervetuloa mukaan maalaamaan!

About the author: adminvek