LAHJOITUS Helsingin kaupungin Lasten Erityisvastaanottoon

Espoo Art sai tiedustelun mahdollisuuksista lahjoittaa taideteoksia tyhjille seinille hiljaittain toimintansa aloittaneeseen Helsingin kaupungin Lasten Erityisvastaanottoon, joka toimii Pasilassa, Ratapihantie 11. Toiminta painottuu alle 13 v lasten ja heidän perheittensä auttamiseen lastenpsykiatrisissa ja -neurologisissa pulmissa. Viimeksi on Erityisvastaanoton yhteyteen avautunut myös lastentautien puoli ja pediatrian puoli eli lasten vastaanotot.

Espoo Artin taiteilijat ottivat haasteen vastaan. 39 taiteilijaa valitsi omista teoksistaan vastaanottajan toivomuksien mukaan piirustuksia, maalauksia, akvarelleja, grafiikkaa ja valokuvia – kaikkiaan 162 teosta. Poliklinikan henkilökunta huolehtii teosten sijoittamisesta ja ripustamisesta oman aikataulunsa mukaan. Teokset tulevat käytäville,
odotusauloihin, neuvotteluhuoneisiin, terapiahuoneisiin sekä lääkäreiden ja muiden työtekijöiden huoneisiin, joissa he tapaavat lasta ja perhettä. Poliklinikan järjestämällä noutokuljetuksella saimme teokset toimitettua perille 5.1.2024.

Lämpimät kiitokset kaikille mukana olleille arttilaisille!

About the author: adminvek