Kiinnostaako YHTEINEN KERAMIIKKAPAJA Auroratalossa? – TAPAAMINEN to 19.10. klo 15.00

Hei,

Yhteistä keramiikan tekoon ja polttoon soveltuvaa tilaa on kyselty useasti Auroratalosta. Sopivaa tilaa on etsitty ja nyt sellainen tila olisi vuokrattavissa yhteisesti. Kysymys: Oletko kiinnostunut? Oletko kiinnostunut sitoutumaan hiukan pidemmälle ajalle tilan käyttöön siten, että voisit maksaa esim 35-40 e/kk siitä, että voit säilyttää pajassa omat välineesi ja työskennellä siellä varsin vapaasti. Toisinaan toisten kanssa ja joskus jopa yksin? Savipajan käyttöönottoon liittyy vielä paljon muuttuvia asioita, joista pitää sopia.  Jos olet kiinnostunut vain satunnaisesti pientä päivämaksua/viikkomaksua vastaan työskentelemään pajassa, kerro siitäkin.

Kutsun kaikki tästä kiinnostuneet AURORATALOON torstaina 19.10. klo 15.00 / Espoo Art, 2.krs  (A-ovi)

Käytettävissämme on hoivakodilta jäänyt keramiikkauuni ja ehkä saamme hankittua jotain lisäuuneja. Tila sijaitsee alakerran kanttiinin vieressä, jonne raskaat tavarat voi tuoda työntökärryillä. Tilan varustelu alkaa välittömästi kun saamme riittävän määrän halukkaita mukaan tähän. Tavoitteena on saada paja toimintaan viimeistään 1.1.2024. Tilan vuokraaminen tulisi kuitenkin vahvistaa Monomalle mahdollisimman pian; sitä ei pidetä varattuna Artille ilman varmaa tietoa vuokrauksesta.
Huoneen tilavuokra tulee olemaan 400 e/kk. Siihen sisältyy jo palvelumaksu ja alv.

Arja Karjalainen, Omnian keramiikan opettaja, on lupautunut auttavaksi kädeksi tässä alkuvaiheessa ja myös pitämään muutaman Startup-kurssin niille, jotka sitä haluavat ja mahdollisesti kertauskurssia sitten muille. Yhteiset pelisäännöt on sovittava ja niitä noudatetaan. Uunin polttoihin nimetään henkilöt (2-3), joiden takana nämä poltot ovat ja jotka vastaavat niistä.

Ihan pienellä porukalla ei tähän ryhdytä. Tila on sen verran arvokas ja Espoo Art ei ryhdy tilan vuokranmaksajaksi. Tarvittavat muutostyöt ovat myös sen verran arvokkaat, että niitä ei ryhdytä tekemään muutaman kuukauden “kokeilua” varten.  Jos siis tiedät ystäväpiirissäsi jonkun, joka on aktiivinen ja innostunut tästä, ota hänet mukaan. Tekijöitä voi olla muitakin kuin vain arttilaisia.
Jos et pääse torstain tapaamiseen, mutta haluat olla mukana, ole yhteydessä: mai.laitinen@kolumbus.fi tai ph 040 5273268/Maritta

Varsin pikaisia viestejänne odottaenMaritta  /Espoo Art ry, pj
www.espooart.fi

About the author: adminvek