Espoo Artin akryylimaalauskurssi, Akryylimaalauksen kokeilevat menetelmät 14.–15.12.2023

Kurssikuvaus: Energistä ja vapautunutta maalausta akryyliväreillä ja akryylin apuaineilla! Kurssilla tutustutaan laajasti akryylimaalauksessa käytettäviin apuaineisiin. Erilaiset pastat, mediumit, geelit, efektivärit ja krakeloinnit tulevat tutuiksi. Lisäksi paljon vinkkejä̈ erilaisille akryylin tekniikoille ja työskentelyvälineille.

Maalaamme useita eri kokoisia, ekspressiivisiä̈ maalauksia. Herkuttelemme runsailla väreillä, rennolla liikkeellä sekä materiaalisilla kokeiluilla. Tutustumme akryylivärien sekä -apuaineiden materiaalisiin ominaisuuksiin sekä käytännössä että teoriassa.

Ota kurssille mukaan muistiinpanovälineet, erilaisia maalauspohjia (esim. akryylilehtiö A3, eri kokoisia valmispohjia tai itse valmistettavia pohjia materiaaleineen). Omat akryylivärit ja maalausvälineet, maalauspohjia (esim. gessottuja papereita tai pahveja, valmispohjia), suojavaatteet. Halutessasi voit ottaa akryylin apuaineita (pastat, geelit, mediumit).

Akryylin apuaineita voimme ostaa myös yhteishankintana, jotta kaikki pääsevät kokeilemaan mahdollisimman monia eri aineita ja tekniikoita. Maksu 15 €/hlö kerätään kurssilla.

Kohderyhmä: Kurssille osallistuminen edellyttää̈ vähintään akryylimaalauksen alkeiden hallitsemista.

Ajankohta:
14.–15.12. klo 10–16

Paikka: Espoo Art / Auroratalo, os. Kuninkaantie 43, 02940 Espoo, kurssiovi E (puiston puolella)

Opettaja: Taidemaalari Alina Sinivaara www.alinasinivaara.fi IG: alinasinivaara

Kurssimaksu: Kurssin hinta Espoo Artin jäsenille on 60 € ja ei jäsenille 70 €.
Espoo Artin tilille FI71 1426 3000 1237 27, viite 24345 viim. 30.11.2023
Ilmoittautuminen: Kaisa Junikka, kaisa.junikka@gmail.com tai 0505510109 viimeistään 30.112023. Ilmoittautuminen on sitova.
Kurssi toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8 hlöä ja otamme mukaan max 15 hlöä. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistujille lähetetään kurssivahvistus ennen kurssin alkua. Lisätietoa mm oikean sisäänkäynnin löytämiseksi löytyy www.espooart.fi/ajankohtaista

Tervetuloa mukaan kurssille!

About the author: adminvek