ennakkotietoa tulevista kursseista

Syyskauden aloitamme kahdella aivan uudella kurssilla. Laita jo päivät kalenteriisi. Lisätietoa tulossa lähempänä syksyä.

Akryylimaalauksen kokeilevat menetelmät 16.-17.9.2023

Opettajana kuvataiteilija Alina Sinivaara

Energistä ja vapautunutta maalausta akryyliväreillä ja akryylin apuaineilla. Iloa, liikettä ja tunnetta maalaamiseen uusilla ja innostavilla tekniikoilla. Kurssilla tutustutaan myös laajasti akryylimaalauksessa käytettäviin apuaineisiin.

Träskändan tammen tarina 2.-3.9.2023

Opettajana taidemaalari Svetlana Ruoho

Kurssilla opimme maalaamaan ja piirtämään erilaisia puita, jotta luonto näyttäisi luonnolliselta ja kolmiulotteiselta. Käsittelemme puun muotoa, lehtiä ja oksia sekä varjoja ja valoa. Voit valita itsellesi mieluisan maalaus- tai piirustustavan: lyijykynä, tussi, hiili, vesi- tai öljyvärit. Mahdollisuuksien mukaan maalaamme myös ulkona.

About the author: adminvek