KARTONKIGRAFIIKKA-kurssi Träskändan Auroratalossa 11.-12.2.2023

Ajankohta la-su 11.-12.2.2023 klo 10-16

Opettajana taidegraafikko ja kuvataiteilija Susanna Suikkari (Taideteoll. Korkeakoulu, Hki, BA)

Kurssipaikka Espoo Art /Auroratalo, os. Kuninkaantie 43, 02940 Espoo (sisäänkäynti E-ovi puiston puolella!)

Aihe Kartonkigrafiikka ei vaadi grafiikan salojen tuntemusta, ei tarvita syövytyksiä hapossa, mutta grafiikan prässi on tarpeen. Voit tehdä myös monotypiaa ja yhdistää näitä kahta tekniikkaa toisiinsa. Katso liitetiedostosta tarkemmat tiedot aiheesta ja ryhdy keräämään kurssilla tarvittavaa materiaalia.

Materiaalit Yhteishankintana kurssilla on käytettävissä vesiliukoiset öljypohjaiset värit (perusvalikoima), painoöljyä, sellakkaa, ja makulatuuripaperia, rättejä, yms.

Grafiikan painopaperia (Fabriano) on myös alkutarpeisiin ja lisämateriaalia ostettavissa, jos enemmän tarvitset. Opettajalla on lainattavia piirtimiä ja teloja. Ota mielellään mukaan omia välineitä (mm. siveltimiä, sakset ), jos sinulla niitä on. Painopaperia saa ostaa mm.Temperasta.

Ilmoittautumiset

mai.laitinen@kolumbus.fi tai puh 040 5273268/ Maritta Laitinen viimeistään to 2.2.23. Ilmoittautuminen on sitova. Jos kurssi täyttyy, otetaan myös jonotuslistalle mahdollisia sairastumisperuutuksia varten.

Kurssimaksu

Espoo Artin tilille Nordea FI71 1426 3000 1237 27, viite 24206, osallistumismaksu 65 €/hlö jäsenet ja 75 €/hlö ei-jäsenet viim. 2.2.23 Materiaalimaksun yhteishankintoja varten 15 €/hlö voi maksaa tilille samalla viitteellä tai maksaa paikan päällä käteisellä.

Lisäinfoa Luokassa on riepuja pyyhkimisiin, suojamuovia pöydille, vesikippoja ja pesuaineita. Kurssipäivän aikana on ruokatauko (jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin). Kahvitauot toiveiden mukaan.

Vahvistus Kurssille ilmoittautuneille lähetään vahvistus vielä 2.2.23 jälkeen. Katso Auroratalon ovien sijainti www.espooart.fi /yhteystiedot)

TERVETULOA!

Tämä on kevään ensimmäinen grafiikan kurssi ja jos innostusta riittää, toinen kurssi on suunnitteilla huhtikuun loppupuolelle.

Liite: Kartonkigrafiikka-liite

Tämä kurssikuvaus on myös pdf-tiedostona: Kartonkigrafiikka-11.-12.2.23

About the author: adminvek