Karibian auringon alla – väri-iloittelua ja aurinkoa

Opettaja: kuvataiteilija Sirkku Ala-Harja

Ajankohta: siirtyy keväälle su 27.11. klo 10-15  ja ma 28.11.  klo 14.30-19.30

Tekniikka: vapaavalintaisesti akvarelli- tai akryylivärit tai piirrosvälineet (myös pastellit)
Kurssi sopii sekä aloittelevalle, että jo kokeneellekin maalarille.

Paikka: Espoo Art / Auroratalo, os. Kuninkaantie 43, 02940 Espoo 

Karibian turkoosin ja kalastajakylien kuvastosta ammentava kurssi, aiheena väri ja valo, kalastajakylät ja meri. Värisekoituksia, kuullotuksia ja sivelllintekniikkaa. Karibia-aiheista kuvamateriaalia kurssin aikana saa opettajalta. Yhteisten teemojen kautta kurssillaiset saavat yksilöllistä ohjausta ja palautetta.

Kurssin hinta:  1 pv 35 €, 2 pv 60 €, ei-jäsenille lisämaksu 10 €

Ilmoittautumiset: sirkka.mokko@gmail.com  tai puh 040-5231918 viimeistään ma 14.11.22. Ilmoittautuminen on sitova. Jos kurssi täyttyy, otetaan myös jonotuslistalle mahdollisia sairastumisperuutuksia varten.

Maksu:  Espoo Artin tilille FI71 1426 3000 1237 27, viite 24044 viim. 14.11.22

Ohjeistus ja välineet
Voit työskennellä joko maalaten, piirtäen tai sekatekniikkaa käyttäen.
Ota mukaan omat välineet ja materiaalit.
Omat akvarelli -tai akryylimaalit ja niihin sopivat maalauspohjat tai paperit, riittävän isot esim. maalauspohja min. 40-50 cm tai isompi ja papereista min. A 3 tai isompia arkkeja, joita voi leikata pienemmiksi. Siveltimet, paletti (esim. kertakäyttölautasia ), suihkupullo.

Lisäksi akryylimaalarit : palettiveitsi, rättejä, maalarinteippiä, (oman temperamentin mukaan useita pohjia jos olet nopea). Voit ottaa luonnoslehtiön tai paperia luonnostelua varten, sekä eri piirtimiä, lyijykynä ja kumi.

Väreistä olisi hyvä löytyä pääväreistä (sininen, punainen ja keltainen)
kylmät ja lämpimät värit seuraavasti: punainen: kadmium (lämmin) ja alizar crimson, ( kylmä) sininen: ultramariini ( lämmin ) ja preussin (kylmä) keltainen: (sitr.) ja lämmin (kadmium), lisäksi valkoinen ja maavärit: okra, umbra (poltettu) ja sienna (poltettu) 

Vahvistus  Kurssi vahvistetaan viimeistään 14.11. alkavalla viikolla, jolloin  myös tarkemmat tulo-ohjeet Träskändan Aurorataloon.  

Tervetuloa kurssille!


Sirkku Ala-Harja 

on kuvataiteilija ja purjehtija,  joka on erikoistunut liikkeen taltioimiseen kuvassa värikerrosten sekä sivellintekniikan kautta. 

Hän on myös kiinalaisen ja japanilaisen tussimaalaus-tekniikoiden ekspertti. Omassa taiteessaan Ala-Harja käyttää useita eri välineitä ja materiaaleja.

Harakan saarella olevalla työhuoneella on Sirkku Ala-Harjan taiteeseen merkittävä vaikutus. Ennen taideopintoja Aallossa ja Kuvalla Ala-Harja opiskeli Helsingin yliopistossa luonnontieteitä.

https://www.instagram.com/sirkkualaharja/
Facebook : Sirkku Katriina Ala-Harja Art

About the author: adminvek