Grafiikan työpajan syyskausi alkaa 13.9. ja jatkuu parittomien viikkojen tiistaina klo 12-16

Kertamaksu on 15 euroa, joka sisältää tarvittavat paperit, värit, painolaatat ja opetuksen. Ota mukaan omat suojavaatteet ja keltaiset kumihanskat. Tule kokeilemaan millaista on syvä-painografiikka. Paja on avoinna kaikille halukkaille. Työpajalaisille ja muille kurssilaisille on varattu yhteiskäyttöön pienehkö varastotila, jossa voi väliaikaisesti säilyttää omia välineitään ja keskeneräisiä teoksia. Mikäli on tarve omaan varattuun tilaan varastossa, ole yhteydessä mai.laitinen@kolumbus.fi tai juha.karkkainen62@gmail.com
Lisätietoja: Hanne Rokkanen, 050 3771453, hanne.rokkanen@gmail.com
Aurorakeskuksen kurssitilaan, Kuninkaantie 43, pääsee parhaiten F-ovesta tai E-ovesta, jossa on näppäinkoodilukitus. Ks. Artun lopussa oleva tai kotisivulla oleva “ovikartta” – yhteystiedot.

About the author: adminvek