ESPOON KAUPUNKITAPAHTUMA
Espoo juhlii! – JÄRVENPERÄ ti 23.8.22

Espoon kaupunki on kutsunut Espoo Artin mukaan yhteisölliseen Juhlakarnevaali-tapahtumaan, joita on useita tuon juhlaviikon aikana. Olemme ilmoittautuneet mukaan ti 23.8. Järvenperässä Marketanpuistossa klo 16-20 tapahtumaan omalla panoksellamme.

Tarkoitus on maalaata paikan päällä (tekniikan saa itse valita). Ota mukaan tarvitsemasi omat maalausvälineet, kenttäteline ja/tai retkituoli.

Yleisölle annetaan mahdollisuus maalareiden lisäksi osallistua yhteismaalauksen valmistamiseen (yleisölle otetaan värit, siveltimet etc Espoo Artin toimesta)

 Aihe: Kesän kukkaloistoa!

Paikan päälle omilla autoilla tai kimppakyydillä. Marketanpuiston osoite: Pehtorinkuja 3, 02940 Järvenperä

Ilmoittaudu mukaan: viimeistään to 18.8. mai.laitinen@kolumbus.fi tai puh 040 5273268/ Maritta

Tässä kaupungin visiota tapahtumista:  Espoo juhlii! -viikon aikana eri puolilla Espoota järjestetään oma yhteisöllinen Juhlakarnevaali, joka sisältää Espoo-päivän hengessä musiikkia, esityksiä, työpajoja, kokemuspolkuja ja piknik-henkistä yhdessäoloa ulkona. Tapahtumien ohjelma tehdään yhdessä alueen toimijoiden, yritysten, yhdistysten, seurojen ja asukkaiden kanssa. Kyseessä on avoin ulkoilmatapahtuma, johon tulee myös kaupungin puolelta somistusta.

About the author: adminvek