Kritiikki-ilta 23.5. klo 18.00 – 20.30

EspooArt järjestää kevätlukukaudella vain yhden kritiikki-illan maanantaina 23.5.2022 klo 18-20.30 Auroratalossa. Entiseen tapaan kritiikkeihin pääsee mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä 15 taiteilijaa. Kritiikin hinta 10 euroa maksetaan paikan päällä. Arvioitavaksi saa tuoda 1-3 taideteosta.  Ilmoittautua voi joko sähköpostilla helena.kaariainen@fimnet.fi tai puhelimitse/tekstarilla 040 8309889. Kritiikissä on hieno mahdollisuus kuulla ammattitaiteilijan neuvoja ja ohjeita oman työskentelyn kehittämiseksi. Erityisen kiinnostavaa on nähdä muiden arttilaisten töitä ja saada niistä uutta inspiraatiota. Kritiikkiä voi myös tulla seuraamaan ilman omia teoksia, katsojat maksavat illasta 5 euroa. Saapumisohjeet ja ovikoodin lähetän ilmoittautuneille muutama päivä ennen kritiikki-iltaa.

Toukokuun kritiikki-illan tulee pitämään taidemaalari Alina Sinivaara. Monet arttilaiset tuntevat hänet innostavana opettajana, sillä hän on opettanut parikymmentä vuotta maalausta työväenopistoissa ja taideseuroissa sekä osallistunut erilaisiin toimikuntiin Taidemaalariliitossa ja Helsingin taiteilijaseurassa. Alina maalaa ekspressiivisiä ja värikylläisiä töitä, joiden aiheet löytyvät läheltä. Viime vuosina hän on käsitellyt urheiluaihetta, erityisesti jalkapallon ja jääkiekon maailmaa. Hänellä on ollut useita yksityisnäyttelyitä ja hänen teoksiaan on mm. Valtion taideteostoimikunnan, Kuopion taidemuseon, Paulon säätiön ja Suomen Taideyhdistyksen kokoelmissa. Alinan töitä voi käydä kurkkaamassa ositteessa https://www.alinasinivaara.fi/ .

About the author: adminvek