Kevätretki Taidekeskus SALMELAAN keskiviikkona 18.5.2022

Ennen kesää Espoo Art järjestää taideretken, jonka pääkohde on viiden vuoden tauon jälkeen Taidekeskus Salmelan kesänäyttely 2022. Näyttely avataan ryhmille etuajassa, muulle yleisölle 11.6. alkaen.

Suunnitelman mukaan lähtö Tapiolasta klo 8.15 ja paluu viimeistään klo 19.15. Retken tarkempi aikataulu, ohjelma ja hintatiedot sekä ilmoittautumistiedot ovat oheisessa liitteessä..

Liite: Kutsu-SALMELA2022

Tänä vuonna Salmelassa mukana ovat seuraavat taiteilijat: Tero Laaksonen, Tuulikki Pietilä, Hannela Kylänpää, Jan Neva, Ukri Merikanto, Esa Riippa, Riku Riippa, Kaisamaisa Erämies, Anniina Vainionpää, Johanna Häiväoja, Francois Blosseville, Kaisa-Tuulia Tuomi, Rosenlund & Pohjavirta, Juliana Hyrri, Joel Sievers, Samuli Alonen, Asta Caplan, Helena Vaari, Essi Peltonen ja Tiina Torkkeli.

Kesän 2022 taiteilijoita on siis varsin kattava otos.

Reilun 40 kmn päässä Salmelasta on toinen kohteemme Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo. Täällä kesän näyttelyssä esitellään alkuperäisgrafiikkaa kymmenestä MarcChagallin taidekirjasta vuosilta 1958-1984. Näyttelyn tavoitteena on avata vierailijoille Chagallin taiteen laajuutta ja ainutlaatuisuutta sekä valottaa hänen henkilökohtaisia motiivejaan taiteilijana. Unenomaisesti kuvitettujen tarinoiden kautta Marc Chagall kertoo meille omasta värikkäästä elämästään.

Retkelle on perinteiden mukaan voinut osallistua myös jäsenten lisäksi muita taiteesta kiinnostuneita ystäviä tai läheisiä. Osallistujamäärä min. 30 ja max 50 hlö.

Tähän asti ilmoittautuneet, ks. liite: Ilmoittautuneet

Terveisin retkiryhmä: Maritta ja Christiina

About the author: adminvek