Avoin Ateljee -maalausryhmä keskiviikkoisin klo 11-15

Maalausryhmä  aloittaa Artin uusissa tiloissa Aurorakeskuksessa keskiviikkoisin K-kerroksen yhteistiloissa/kurssitilassa. Ensimmäinen kokoontuminen on ke 9.3.klo 11-15 ja ryhmän maalaussessiot jatkuvat huhtikuun loppuun. Ryhmään mahtuu lisää omatoimisia maalareita. Mikäli olet kiinnostunut maalaamaan säännöllisesti tutussa porukassa, tämä on yksi vaihtoehto. Aurorakeskus sijaitsee Träskändan kartanon alueella, os. Kuninkaantie 43, Järvenperä. Navigaattoriin kannattaa laittaa Träskändan kartano, niin ohjaa parkkialueelle paremmin. Julkisia kulkuneuvoja menee Träskändan puistotiellä useita, mm 321, 235N, 227, 236, 239, 533, 118N jne. Katso reitit seutuliikenteen nettisivulta. Sisäänkäynti kurssitilaan on nettisivuilla olevan opaskartan kohdalla F-ovi, joka sijaitsee puiston puolella, lähellä punaista kappelirakennusta, Aurorakeskuksen rakennuksen päädyssä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:  Seppo Lintunen, 045-1176050 tai seppo.lintunen2011@gmail.com

About the author: adminvek