Kritiikki-ilta 13.2. klo 18 – 20:30

Loistavaa! Olemme saamassa taidemaalari Jan Nevan seuraavaksi kritiikki-illan pitäjäksi 13.2. klo 18.00 – 20.30 Auroran taiteilijatalossa. Jan piti meille Mäkkylän aikoina yhden kritiikki-illan, josta kovasti tykättiin!  Maksu illasta on 10 euroa, paikalle voi tulla myös vain katsojaksi, jolloin hinta on 5 euroa. Kritiikkiin voi ilmoittautua sähköpostilla helena.kaariainen@fimnet.fi tai tekstiviestillä 040 8309889. Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ja lisäksi katsojia. Lähetän ilmoittautuneille pari päivää ennen tapahtumaa muistutusviestin ja ovikoodin.

Jan Neva on suomalainen taidemaalari, joka on erikoistunut virallisiin tilausmuotokuviin. Valmistuttuaan Suomen kuvataideakatemiasta kuvataiteen maisteriksi vuonna 2000 hän lähti täydentämään opintojaan maailman vanhimpaan yhtäjaksoisesti toimineeseen taideakatemiaan, Pietarin Repin-Instituuttiin. Siellä hän sai klassisen taidekoulutuksen muotokuvamaalaukseen parhaiden pedagogien ohjauksessa. Sen jälkeen hän on toiminut muotokuvamaalarina 20 vuotta tehden lukuisista suomalaisista vaikuttajista muotokuvia. Hänet on palkittu pohjoismaisessa muotokuvakilpailussa: ”Portrait Now” The Museum of National History at Frederiksborg Castle.

Jan maalaa toki muutakin kuin muotokuvia, ja monet meistä ovat ihailleet hänen töitään useina kesinä Salmelassa, mm. viime kevään EspooArtin Salmelan-matkalla.

About the author: adminvek