Kritiikki-ilta Mäkkylän Taiteilijatalossa maanantaina 13.9. klo 18-20.30

Espoo Artilla on ollut tapana järjestää 3-4 kritiikki-iltaa vuosittain, mutta koronavuonna nämäkin ovat olleet tauolla. Nyt suunnittelemme aloittaa jälleen; toki suunnitelma muutetaan, jos korona aiheuttaa jonkin yllätyksen syksyllä.

Kuvataiteilija Marja Mali tulee pitämään kritiikki-illan 13.9. Hän on espoolainen taidemaalari, jonka moni arttilainen tuntee työväenopiston innostavista kursseista. Hänellä on ollut kymmeniä näyttelyitä, erityisesti pääkaupunkiseudulla, ja hänen töitään on useissa julkisissa taidekokoelmissa. Marja maalaa enimmäkseen akryylilla, mutta opettajana hän on toiminut erityisesti akvarellin saralla. Marjan herkkiä maalauksia on nähtävissä mm. hänen verkkosivuillaan marjamali.fi

Kritiikki-iltaan mahtuu mukaan 15 arttilaista ja kukin voi tuoda näytille kolme työtä. Kritiikin hinta on 10 euroa; maksu kerätään tapahtumassa. Saamme kukin henkilökohtaista palautetta ja samalla saamme tutustua toistemme taiteeseen. Varsinaisten osallistujien lisäksi myös ”katsojat” ovat tervetulleita tilaisuuteen 5 euron hinnalla. Kritiikin lomassa pidetään pieni kahvitauko.

Ilmoittautumiset: helena.kaariainen@fimnet.fi

About the author: adminvek