SYKSYN SATOA – SYKSYISIÄ ASETELMIA/MAISEMIA -AKRYYLIMAALAUSKURSSI

SYKSYN SATOA – SYKSYISIÄ ASETELMIA/MAISEMIA -AKRYYLIMAALAUSKURSSI

Ajankohta la 24.9. – su 25.9.22 klo 10-16 (molempina päivinä)


Heittäydytään värin vietäväksi samalla kun herkutellaan syksyn väreillä maalaten. Sään salliessa maalataan myös maisemia.

Opitaan maalaamisen ja yksilöllisen palautteen kautta uutta ja opitaan myös päivittäisissä yhteisissä katselmuksissa toisten tekemisestä. Kurssi sopii parhaiten maalauksen alkeet omaksuneelle ja on tarkoitettu jo jonkin verran maalanneille.

Opettaja: taidemaalari Maaria Märkälä

Kurssipaikka: Espoo Art /Aurorakeskus, os. Kuninkaantie 43, 02940 Espoo

Kurssimaksut: Espoon Artin jäsenille 60 euroa, ei-jäsenille 70 euroa. (minimi 10 hlö, max 15 hlö)

Ilmoittautumiset: Sirkka Mokko, sirkka.mokko@gmail.com tai puh 040-5231918 viimeistään 16.9.22. Ilmoittautuminen on sitova. Jos kurssi täyttyy, otetaan myös jonotuslistalle mahdollisia sairastumisperuutuksia varten. Mikäli keväällä saadaan järjestettyä toinen Märkälän akryylikurssi, jonoon jääneet etusijalla.

Kurssimaksu: Espoo Artin tili, Nordea FI71 1426 3000 1237 27, viite 1012, viimeistään 16.9.22

Opettajan ohjeistus välineistä:

Omat akryylimaalit ( mielellään taiteilijatarvikekaupan hyväpigmenttiset akryylivärit) omat siveltimet ja maaliaineet (vesikin käy), paletti (esim. kertakäyttölautanen), palettiveitsi, rättejä, maalarinteippiä ja maalauspohjat ainakin yksi/kaksi suurempaa, loput oman temperamentin mukaan (eli paljon pohjia jos olet nopea). Voit ottaa luonnoslehtiön tai paperia luonnostelua varten, lyijykynä ja kumi. Voi luonnostella myös värikynillä. Suihkupullo myös tarpeen.

Maalituubeista olisi hyvä löytyä pääväreistä (sininen, punainen ja keltainen) kylmät ja lämpimät värit seuraavasti (tai vastaavat):

Kylmä (karmiini)ja lämmin (kadmium)punainen

Kylmä (ultramariini) ja lämmin (preussi)  sininen

Kylmä (sitr.)ja lämmin (kadmium) keltainen

valkoinen, musta ja maavärit: okra, umbra (raaka & poltettu) ja sienna (raaka & poltettu)

Huom Kurssitilassa on pöydille suojamuoveja, sanomalehtiä, taustalevyjä tarvittaessa ja vesikippoja.

VAHVISTUS Kurssille ilmoittautuneille lähetään vahvistus viikon 38/22 alussa sekä lisäohjeet mm oikean sisäänkäynnin löytämiseksi. Aurorakeskukseen pääsee hyvin myös julkisilla kulkuneuvoilla. Laita seutuliikenteen hakuun määränpää esim Träskändan kartano. Lähipysäkeillä nroita (321, 235N, 227, 118N, 582, 236, 239, 533)

Lähin parkkialue on ns Lasten kulttuurikeskus Pikku-Auroran parkkialue, jolle käännytään ns tontilleajona Träskändan puistotieltä liikennevaloista Träskändan risti -nimiselle tienpätkälle.

TERVETULOA!

About the author: adminvek