Tulossa

Yhdistyksen syysretki ja 45-vuotisjuhlatapahtuma suunnitteilla alkusyksyyn syyskuulle. Retki suuntautuu Porvoon suunnalle, ohjelmassa mm. Edelfelt-museo (uusi n 2v takaa), mahd. Gumbostrand Konst & Forum sekä päivällinen Haikon kartanossa. Bussikuljetus. Odotellaan hiukan koronarajoitusten tilanteen kehittymistä ja lisätietoja tulee myöhemmin sähköpostilla ja nettisivulle.

Akvarelli-iltapäivät jatkuvat syksyllä, opettajana Benita Suomi, ajankohta su 19.9. ja ma 20.9. sekä opettajana Maikki Haapala, ajankohta la 2.10. ja su 3.10. päiväkurssi. Näistä lisätietoja myöhemmin. Ilmoittautumiset: sirkka.mokko@gmail.com

Lapsi-aikuinen maalauspäivät Mäkkylässä suunnitteilla la 9.10. ja su 10.10. päiville klo 10-16. Opettajan antamien teemojen ja neuvojen pohjalta lapset (6-12v) maalaavat yhdessä tutun aikuisen kanssa ja kokeilevat eri materiaaleja, maalaustapojen ja värien käyttöä. Tapahtumaan voi osallistua joko molempiin päiviin tai vain toiseen. Tilaisuus on avoin kaikille, ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen. Tästä tulee myöhemmin lisätietoja. Mikäli innostuit jo nyt, voit alustavasti ilmoittautua (1 lapsi + 1 aikuinen): paivi.a.hallamaa@gmail.com tai kaisa.junikka@gmail.com.

About the author: adminvek