Tulossa

AkvArt-galleria akvarellistien pienryhmänäyttely 18.10.-31.10.21. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet myöhemmin keväällä.

Yhdistyksen kevätretki ja yhdistetty 45-v.juhlatapahtuma suunnitteilla alkusyksyyn syyskuulle. Retki suuntautuu Porvoon suunnalle, ohjelmassa mm Edelfelt-museo (uusi n 2v takaa), mahd. Gumbostrand Konst & Forum sekä päivällinen Haikon kartanossa. Bussikuljetus.

Akvarellikurssi elokuussa, opettajana Marja Mali. Ajankohta 11.-12.8. päiväkurssina. Lisätietoja toukokuun loppupuolella. Ilmoittautumiset: sirkka.mokko@gmail.com

Akvarelli-iltapäivät jatkuvat syksyllä, opettajana Benita Suomi, ajankohta su 19.9. ja ma 20.9. sekä opettajana Maikki Haapala, ajankohta la 2.10. ja su 3.10. päiväkurssi. Näistä lisätietoja myöhemmin. Ilmoittautumiset: sirkka.mokko@gmail.com

Klassisen maalauksen 3-päiväinen ”Muotokuva”-kurssi, opettajana Paul Laane, ajankohta vko 42 loppu, eli to 21.10.-la 23.10. klo 10-16 päivisin.  Tästä lisätiedot seuraavassa Artussa tai viimeistään heti syyskauden alussa. Ilmoittautumiset: mai.laitinen@kolumbus.fi

About the author: adminvek