Espoo Art ry:n juhlanäyttely 2022 TAITEEN TÄHDEN – FÖR KONSTEN

Kaapelitehtaan Puristamo   (21.3.) 22.3. – 10.4.2022

Espoo Artin juhlanäyttelyn juryttää taidemaalari Heikki Portaankorva.

Näyttelyyn voi tarjota  2-3 teosta tai 1 teoskokonaisuuden + 1 erillisen työn. Kokoa ei rajoiteta. Teosten tulee olla mahdollisimman uusia (vuosilta 2018-2022, ei aiemmin Espoo Artin vuosinäyttelyissä). Juhlanäyttelyyn voi osallistua v. 2022 jäsenmaksun maksanut jäsen ja mukana on jokainen osallistuja ainakin yhdellä tai useammalla teoksella. 

Näyttelyyn voi tuoda myös veistoksia, keramiikkaa ja installaatioita seinille asetettujen maalausten lisäksi  3-4 teosta/tekijä lisähintaan. Jos osallistuu vain keramiikkateoksilla tms, silloin ei lisämaksua.

Teokset tuodaan Kaapelille ma 21.3. klo 8.30-10.00, minkä jälkeen alkaa teosten jurytys ja ripustus. Poisjäävät työt varastoidaan Puristamon varastoon, ja ne voi noutaa valvontavuoron aikana tai näyttelyn aukioloaikoina myöhemmin.

Näyttelyyn ilmoittaudutaan ennakkoon. Ilmoittautumiset: mai.laitinen@kolumbus.fi tai puh. 040 5273268. Ilmoita: töiden lukumäärä ja mielellään koko (maalaukset/ installaatiot/keramiikka/veistokset), tarkemmat tiedot täytetään sitten ilmoittautumislomakkeelle, joka tuodaan töiden kanssa Kaapelille.

Veistoksille ja keramiikalle on matalia Ikean pöytiä, mustia ja valkoisia, koko 45×45 esillepanoa varten ja muutama pylväs.  Mikäli haluat teoksen omalle pöydälle/telineelle, varaudu tuomaan se mukanasi. 

Näyttelyn osallistumismaksu 48€/hlö, + 12 € veistoslisä/hlö

Tilinumero: Nordea FI71 1426 3000 1237 27, Espoo Art ry, viite 1012. Maksu ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään 15.3.2022.

Avajaiset tiistaina 22.3.22 klo 17-19. Avajaisissa lyhyt ohjelma, musiikkia (Hola Helsinki) ja tarjoilua.

Näyttelyn purku on su 10.4.22 klo 16.00-17.00. Näyttely sulkeutuu klo 16.00. Töitä ei voi noutaa kesken näyttelyn ja näyttelyn purku aloitetaan näyttelyajan umpeuduttua.

Näyttely on avoinna päivittäin 22.3.-10.4. ma-pe klo 11-18, la-su klo 12-16.

Valvontavuorot: ma-pe klo 11-14.30 ja 14.30-18, la ja su klo 12-16 tai jaettuna kahteen vuoroon klo 12-14 ja 14-16.

Valvontavuoro kannattaa varata ennakkoon jo ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään, kun tuo teokset Kaapelille. Näin jokainen saa itselleen parhaiten sopivan vuoron ja valvontalista saadaan valmiiksi. Ohjeet valvojille toimitetaan erikseen. Valvojia saa olla mielellään kaksi/vuoro arkisin ja viikonloppuisin voi olla useampikin. HUOM Näyttely on auki vain, jos valvojat ovat paikalla. Toivomme, että kaikki osallistuvat mahdollisuuksien mukaan valvontaan. Jos et jostain syystä voi, ilmoita siitä erikseen.  

Näyttelyn esillepanossa on monta vaihetta, johon toivotaan avustavia henkilöitä mukaan jo heti aamusta.  Tehtäviä ovat mm: ilmoittautumislomakkeen ja töiden vastaanotto, avustaminen kuljetuspakkausten purkamisessa, veistospöytien kokoaminen, töiden kuljetusta paikan päällä. Myöhemmin päivällä edelleen teosten siirtoa ripustuspaikoille, teosten merkintää jne, kun juryttäjä on esijurytyksen tehnyt, teoksille haetaan paikat. Lopullisen jurytyksen jälkeen alkaa varsinainen naulojen lyönti ja ruuvien poraaminen ohjeiden mukaan. Osa tarvitaan siis aamusta ja aamupäivällä ja osa porukkaa iltapäivällä aina iltaan asti. 

Näyttelykutsu ja juliste ovat tämän artikkelin lopussa liitteinä. Sähköinen kutsu lähetetään jäsenille ja se julkaistaan Artussa ja yhdistyksen nettisivuilla www.espooart.fi. Näyttelyinfo tulee myös Kaapelitehtaan sivuille sekä Espoo Artin Facebook- ja Instagram-sivuille. UKJ:lle tieto myös näyttelystä. Kutsua voi jakaa myös omilla somekanavilla.

Painettuja kutsukortteja on saatavana myös jonkin verran.  

Jos kaipaat lisätietoja jo tässä vaiheessa, ota yhteys puh. 040-5273268/ Maritta Laitinen tai sähköposti mai.laitinen@kolumbus.fi

Liitteet:

Info (yo. teksti): Kaapeli-2022-INFO.pdf

Ilmoittautuminen (maalaukset): Ilm-maalaukset-2022.docx, Ilm-maalaukset-2022.pdf

Ilmoittautuminen (veistokset ja keramiikka): Ilm-keramiikka2022.docx, Ilm-keramiikka2022.pdf

Teoslaput (töiden taakse): Teoslaput-2022

Valvontalista: Puristamo-2022-valvontalista.pdf

Julisteet ja kutsut suomeksi ja ruotsiksi, ks. liitteet:

ESPOOART_juliste

ESPOOART_kutsu

ESBOART_sv-juliste

ESBOART_sv-kutsu

Valvontaohjeet: valvontaohjeet-Kaapeli-Puristamo2022

Valvontalista: Puristamo-2022-valvontalista

Kaapelitehtaan pohjakartta: Kaapelitehdas_pohjakartta_2.2022

Avajaistunnelmaa: Hola_Helsinki

Teosluettelo: Teosluettelo_2022

About the author: adminvek