REPIN-iNSTITUUTIN MAALAUSKURSSIT KEVÄT 2020 ESPOOSSA MESTAREIDEN OLKAPÄILLÄ 30.1.–28.5.2020 torstaisin klo 17:30–20:30

Miltä tuntuisi oppia taidetta Michelangelon tai Rembrandtin johdolla? “­Seisomme kaikki mestareiden olkapäillä” sanonta kertoo, kuinka nykyajan taiturimmekin ovat velkaa aiem­mille uranuurtajille. Kuten mestarit olivat joskus oppipoikia, niin mekin voimme oppia vanhoilta sekä nykypäivän taitureilta… ja tulla ehkä itsekin jonakin päivänä mestareiksi.
Mestarikopiointi oli entisaikoina vakiintunut menetelmä tekniikoiden, estetiikan ja havainnointikyvyn harjoittelussa. Kurssilla emme vain kopioi, vaan opettelemme tutkimaan mestareiden meille teoksissaan jättämiä opetuksia, sekä ­rakennamme vahvaa työmetodia, jota voimme hyödyntää kehityksessämme. Lisäksi oppilaat pääsevät piirtämään ja maalaamaan omia originaaleja teoksiaan valitsemiensa mestareiden tyylin mukaan. Kurssi soveltuu kaiken tasoisille opiskelijoille ja ­ammattilaisille. Tervetuloa!
Paikka:    Mäkkylän taiteilijatalo,  Mäkkylänkuja 3, 02650 Espoo
Opettajat:    Paul Laane
Hakuaika:    Haku su 26.1.2020 mennessä Repin-instituutti (Ks. Liite)
Lisätiedot:    www.repininstituutti.fi

About the author: adminvek