KLASSISET MAALAUKSET 31.1.–22.5.2020 perjantaisin klo 16:30–19:30

Repin-instituutin kuvataidekoulutus keskittyy klassisen maalauksen ja piirustuksen sekä plastisen anatomian, taidehistorian, perspektiivin ja sommittelun opetukseen. Opetus toteutetaan samalla tavalla kuin Pietarin taideakatemiassa. Repin-instituutin kuvataidekoulutuksessa pyritään antamaan opiskelijoille koulutusta visuaalisten alojen ammatti­laisen välttämättömistä taidoista.
Espoossa järjestettävä Klassiset maalaukset -kurssi perustuu klassisiin opetusmenetelmiin esittävän kuvan rakentamisessa. Kurssilla keskitytään realististen öljyvärimaalausten tekemiseen klassisten aiheiden parissa, mm. patsaat, maisemat, asetelmat, muotokuvat ja figuurit. Kurssilla maalataan myös alastomasta mallista. Kurssi soveltuu kaiken tasoisille opiskelijoille ja ammattilaisille. Tervetuloa!
Paikka:           Mäkkylän taiteilijatalo, Mäkkylänkuja 3, 02650 Espoo
Opettaja:       Paul Laane
Hakuaika:     Haku su 26.1.2020 mennessä  Repin-insituutti (Ks. Liite)
Lisätiedot:    www.repininstituutti.fi

About the author: adminvek