VEDIC ART- MAALAUSKURSSI MÄKKYLÄSSÄ

Tervetuloa maalaamaan hiljaisuuteen, kuunnellen itseä, pysähtyen tähän hetkeen, jossa suorittaminen on poissa ja annamme tilaa luovuudelle.

Vedic Art toimii yksilöllistä ilmaisua syventäen. Luovuuden käynnistäminen on etusijalla. Luovuus ei ole meidän ulkopuolellamme, vaan se on meidän siällämme. Näin jokainen ohjautuu hakemaan tarvitsemansa tiedon omasta itsestään, luovuuden ja intuition avulla. Jokainen pääsee osalliseksi itsekoetun kuvantekemisen tuottamasta vapaudesta, ilman opettajan analyyseja. Kun löydämme sisäisen luovuuden lähteemme, saamme kuvien tekemisen kautta iloa ja oivalluksia elämäämme.
Vedic Art sopii kaikille joita luovuus kiinnostaa. Aloittelijalle taikka ammattilaiselle. Opetus perustuu ruotsalaisen kuvataiteilijan Curt Källmannin kehittämään 17 taiteen prinsiippiin. Viikonloppu( 2pv kurssi) maksaa 150,00 sisältäen alv 24%, kahvi/tee tarjoilun. Seuraava kurssi 26.-27.12.17 klo 11-18 Lisätiedot ja ilmoittautumiset Anne Kuntsi 0400-787 886 / kuntsianne@gmail.com www.annekuntsi.fi

About the author: adminsarhol