”UUDEN KUUN JUHLA” – la 20.1.18 klo 17.00 alkaen

Joulukuun vuosinäyttelyn vuoksi pikkujoulut siirtyivät. Nyt onkin uusi teema! Mäkkylän Taiteilijatalolla entiset kujeet ja reipasta yhdessäoloa ja toisiimme tutustumista sekä antoisia keskusteluja taiteesta tai sitten ihan muusta. Uudet jäsenet myös rohkeasti mukaan.
Tarjolla on iltapalaa ja pientä purtavaa sekä juotavaa. Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua, mutta ei se olisi haitaksikaan: liisa.illukka@wmail.fi tai 040-5850804.
Vähän lisätietoa – googlesta lainattua:
”Uusi kuu : Uusi kuu edustaa kuun neitseellistä-aspektia. Uusi kuu on aikaa, jolloin voimme uudistaa, uudelleen rakentaa, aloittaa uusia projekteja, uusia suhteita, jälleensynnyttää ja vapauttaa asioita elämämme kaikilla tasoilla. Uuden kuun aikana on hyvä pistää alulle uusia ideoita, vaikka vielä ei ole ehkä aika työskennellä niiden eteen täydellä voimalla. Aivan kuin kukat tarvitsevat mullassaan vähävaloisen itämisen ajan, myös uusi kuu tarjoaa näkymättömän, valottoman puolensa ideoillemme kasvaa, kehittyä ja päästä täyteen voimaansa.”

About the author: adminsarhol