MISTÄ SYMBOLIT KERTOVAT? – SYMBOLIT TAITEESSA – 1.3.18

Liisa Väisänen on sanonut ”Suomessa ainut oppilaitos, joka opettaa symbolien lukua, on autokoulu.” Emme ajattele symboleita, kun käsittelemme rahaa, painamme vihreää luuria tai katsomme maiden lippuja tai liikennemerkkejä. Symbolit ovat kiehtova osa kulttuuriamme ja historiaamme. Taideteoksetkin aukeavat uudella tavalla kun ymmärrämme symboleita.
Tule kuuntelemaan lisää torstaina 1.3. klo 18.00-20.00 Mäkkylän Taiteilijatalolle
Ilmoittautumiset: mai.laitinen@kolumbus.fi tai 040-5273268 /Maritta Laitinen viimeistään pe 17.2.18.

Liisa Väisänen (s. 1964) on espanjassa asuva laaja-alainen kulttuurin, taiteen ja matkailun ammattilainen. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri kirjallisuustieteestä ja filosofian tohtori estetiikasta ja väitellyt islamilaisesta taidefilosofiasta Genovan yliopistossa sekä opiskellut muun muassa filosofiaa, taidehistoriaa, teatteritiedettä, kirjallisuutta, estetiikkaa ja teologiaa Kairon, Sorbonnen ja Helsingin yliopistoissa. Liisa Väisäsellä on Vatikaanin hyväksymä uskonnollisten kulttuurimatkojen diplomi ja matkailun teknisen johtajan tutkinto sekä matkailualan yrittäjätutkinto Italiassa.Oppaan tutkinnon hän on suorittanut Italiassa ja matkanjohtajan tutkinnon Espanjassa. Suomessa hänellä on lisäksi Teatterikorkeakoulussa opintosuorituksia dramaturgiasta. Teologiassa hänellä on käytännön teologian opintokokonaisuus Helsingin yliopistossa.

About the author: adminsarhol