KEVÄÄN KRITIIKKI-ILLAT

Kevään 2018 kritiikki-illat jatkuvat kaksi kertaa Mäkkylän Taiteilijatalolla. Osallistumismaksu 10 €/hlö (maksu paikan päällä) ja arvioitavaksi voi tuoda 1-3 teosta. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Maximi 15 henkilöä teoksineen. Voit tulla paikalle myös ilman teoksia, jolloin oviraha 5€.

Ensimmäinen kritiikki-ilta pidetään ti 6.2.2018 klo 18-20.30. Kevätkauden toinen kritiikki sijoittuu huhtikuulle. Helmikuun kriitikoksi on lupautunut kuvataiteilija, kuvaamataidon opettaja Maikki Haapala. Taiteilijauransa hän on aloittanut öljymaalarina ja piti muutaman näyttelynkin. Opettamisen myötä akvarellista tuli uusi kiinnostava haaste. Tänään hän on profiloitunut akvarellistiksi värin puhtaus ja läpikuultavuus agendalla. Omia näyttelyitä on ollut parisenkymmentä, ryhmä- ja yhteisnäyttelyitä lisäksi.

Suomen Akvarellitaiteen yhdistys ja Akvart ovat hänen päivittäisiä työkenttiään.
Palautteet ovat tärkein anti hänen kursseillaan, koulumaailmassa, mm. Steiner-koulussa, hän suolsi arvioita vuosittain sadoille oppilaille. Nyt Maikki Haapala valmistautuu antamaan palautteita meille 6.2 klo 18. Hänen töitään voi nähdä osoitteessa http://maikkihaapala.fi/galleria.html

Kritiikkiin voi ilmoittautua sähköpostilla helena.kaariainen@fimnet.fi tai tekstarilla 040 8309889.

About the author: adminsarhol