Syksyn kritiikki-illat: ensimmäinen ma 3.9. klo 18-20.30

Espoo Art järjestää jäsenistölleen kritiikkitilaisuuksia 3-4 kertaa vuodessa. Syksyn ensimmäinen kritiikki-ilta on 3.9. klo 18-20.30 Mäkkylän Taiteilijatalolla. Kriitikoksi on lupautunut monille tuttu Alina Sinivaara. Mukaan mahtuu 15 taiteilijaa; jokainen saa tuoda arvioitavaksi 3 työtä. Osallistumismaksu on 10 euroa; sen voi maksaa paikan päällä. Lisäksi joukkoon mahtuu muutamia katselijoita, näistä aitiopaikoista laskutetaan 5 euroa.

Alina Sinivaara (s. 1978, asuu Helsingissä) valmistui taidemaalariksi Vapaasta Taidekoulusta 2007 ja taiteen maisteriksi Taideteollisesta korkeakoulusta vuonna 2005. Hänen teoksiaan on ollut esillä useissa näyttelyissä, edellinen yksityisnäyttely oli tm-galleriassa huhtikuussa 2018. Sinivaaran teoksia on mm. Suomen valtion ja Paulon säätiön kokoelmissa. Kritiikki-iltaan voi ilmoittautua sähköpostitse helena.kaariainen@fimnet.fi tai soittamalla/tekstarilla Helenan numeroon 040 8309889.

About the author: adminsarhol